Persberichten
24-02-2015
Nieuwe modellen van de FRITZ!Box – de ultieme draadloze oplossing voor streaming in het thuisnetwerk – FRITZ!OS nu veelzijdiger dan ooit

AVM op CeBIT 2015

  • AVM presenteert nieuwe FRITZ!Box-modellen voor DSL en LTE
  • Kleinste FRITZ!Box tot nu toe maakt zijn debuut – een volledig draadloze router
  • De beste Wireless AC Wave 2-technologie voor streaming in het thuisnetwerk
  • FRITZ!OS: Meer functionaliteit voor het multimediale Smart Home

AVM presenteert tijdens de CeBIT 2015 nieuwe FRITZ!-producten die in snelle breedbandtoegang voorzien. Het gaat onder meer om FRITZ!Box 7430, de nieuwe instaprouter met telefoonfunctie, en de FRITZ!Box 6820 LTE, die zowel thuis als onderweg kan worden gebruikt.

Ook thuis wordt het leven sneller en veelzijdiger: surfen op internet op de laptop en pc, het streamen van 4K-video, het spelen van online games op consoles, tablets, smartphones en de televisie en genieten van muziek via draadloze systemen in alle kamers van het huis. Gebruikers werken met meerdere apparaten tegelijk en verwachten dat alle toepassingen soepel functioneren. Dit vraagt om ultrasnelle en stabiele draadloze verbindingen die data naar verschillende apparaten tegelijk kunnen overdragen. Dat is precies wat de nieuwe FRITZ!Box 4080 te bieden heeft. Het apparaat maakt gebruik van multi-user MIMO-technologie (Wireless AC Wave 2). Dankzij perfecte draadloze verbindingen met snelheden van 2,5 Gbit per seconde komt het tegemoet aan de hoge eisen die aan moderne thuisnetwerken worden gesteld. Nieuwkomers kunnen beginnen met de FRITZ!Box 4020, de kleinste FRITZ!Box ooit. Dit is net als de FRITZ!Box 4080 een volledig draadloze router die flexibel op elke modem kan worden aangesloten.

Tijdens CeBIT 2015 geeft AVM een preview van de binnenkort te verschijnen nieuwe versie van het FRITZ!OS. Het besturingssysteem van de FRITZ!Box krijgt een nieuwe schermindeling. Een van de belangrijkste verbeteringen is het uitgebreide overzicht van het thuisnetwerk. De nieuwe versie van het FRITZ!OS informeert netwerkgebruikers daarnaast over de status van alle draadloze telefoons, slimme powerline-stopcontacten en draadloze repeaters. Met het nieuwe besturingssysteem zal de FRITZ!Box in staat zijn om updates voor alle FRITZ!-producten binnen het thuisnetwerk te beheren. Het nieuwe FRITZ!OS is daarnaast geoptimaliseerd voor tablets en smartphones.

De slogan van AVM voor CeBIT 2015, "FRITZ! – Faster Home", geeft een heldere samenvatting van de innovaties die AVM live in actie zal laten zien op stand C48 in hal 13.

"FRITZ! – Faster Home" – AVM is van de partij tijdens de CeBIT op stand C48 in hal 13
CeBIT 2015 van maandag 16 maart t/m vrijdag 20 maart in Hannover.

Persaanvragen

Neem telefonisch contact met ons op

+49 30 399 76 242