Persberichten
12-08-2015

Back to school: studeer met de FRITZ!Box 4020 router eenvoudig vanuit elke kamer in huis

Zomervakantie. Met je hoofd in de wolken en je voeten in het zwembad – of vooruit, een paar hippe teenslippers – ben je totaal niet bezig met komend school- of studiejaar. Je wereld bestaat uit zon, gezelligheid en zeeën van tijd. Maar voordat je er erg in hebt, is het eind augustus en is het tijd om in de les- of collegebanken plaats te nemen. Time to go back to school! Met de FRITZ!Box 4020 maak je er een geslaagd jaar van en wordt studeren een feest (of gewoon iets minder vervelend).

De nieuwe internet-ster van FRITZ! is de FRITZ!Box 4020: de allerkleinste, meest compacte FRITZ!Box ooit. Een ideaal instapmodel om snel en eenvoudig je eigen draadloze FRITZ!-thuisnetwerk op te zetten. Dankzij de Wireless N van 450 Mbit/s – jawel, de snelste in zijn klasse – surf je razendsnel op je smartphone, tablet of notebook. FRITZ!NAS en de geïntegreerde mediaserver maken van de mini-router een ware multimediahub. Je notities en presentaties – maar ook je foto’s, muziek en video’s – zijn over het hele thuisnetwerk beschikbaar. Of je ze nu opslaat op je computer, tablet of smartphone. Zo studeer je eenvoudig vanuit elke kamer in huis.

Een verslag printen? Zelfs als je computer uitstaat kun je apparaten, zoals opslagmedia of printers, integreren met de FRITZ!Box 4020 en met USB 2.0 eenvoudig verbinden met de print- en mediaservers in je thuisnetwerk. Met de 3G- of 4G-dongels creëer je een eigen netwerk: thuis, in de bib of op een andere studieplek. En nog beter, je kunt de mobiele-internettoegang ook delen met je vrienden.

De FRITZ!Box 4020 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 59 euro incl. btw.