Persberichten
26-09-2016

Overal internet op kot met de FRITZ!WLAN Repeater 1750E

Studieboeken: check. Frisgewassen beddengoed uit moeders wasmachine of meegegeven aan zoon of dochterlief: check. Internetaansluiting …? Voor iedereen die na de zomer weer met frisse moed het academiejaar start, is een goede internetaansluiting onmisbaar. Vaak zit internet inbegrepen bij de huur van een kot, maar hoe goed is dan de verbinding? Geen paniek: de FRITZ!WLAN Repeater 1750E zorgt overal in huis voor razendsnel internet. Zo kun je downloaden zonder vertraging, HD-video streamen zonder storingen, en websites openen zonder laadtijd.

Met de FRITZ!WLAN 1750E Repeater bereik je internetsnelheden tot 1.300 Mbit/s op de 5 GHz-band, en 450 Mbit/s op het 2,4 GHz-net. Dat betekent ongelimiteerd gamen, Netflix-marathons houden, muziek streamen zonder haperingen tijdens kotfeestjes, en natuurlijk snel notities downloaden van studiegenoten. De repeater is via de gigabitaansluiting aan de onderzijde ook aan te sluiten als LAN-brug, waarmee je nog hogere snelheden behaalt en grotere afstanden overbrugt. Dus of je studentenkamer nu op zolder of in de kelder bevindt, internetbereik heb je overal. Zeker is dat je netwerk veilig is én blijft. Het enige dat je moet doen, is de FRITZ!WLAN Repeater 1750Eaansluiten op een willekeurig stopcontact, de eenvoudige installatie doorlopen – en klaar.

De FRITZ!WLAN Repeater 1750E is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 89 euro inclusief btw.