Persberichten
23-11-2016

Drie tips om te cocoonen in de wintermaanden

1. Trakteer jezelf op een dagje spa… in eigen huis!

Heerlijk, een dagje genieten in een spa. Wie wil dat nou niet? En het mooie is: je hoeft er je huis niet eens voor uit. Laat gewoon je bad vollopen met water, steek een paar kaarsjes aan en ga lekker liggen. Geef jezelf een masker of manicure en smeer je huid in met een jasmijnscrub. Ontspannen gaat nog beter met een fijn muziekje. Uiteraard allemaal onder het genot van je favoriete Spotify-playlist.

 

2. Samen tv-kijken, zonder te vechten om de afstandbediening

Het streamen van je favoriete serie of film maakt je cocoonsessie compleet, maar is het wel zo ontspannen als jij naar die romantische comedy wilt kijken en hij naar voetbal? Gelukkig is ruzie om de afstandbediening tegenwoordig verleden tijd: jij kijkt naar jouw film gewoon op tv en hij streamt de wedstrijd op z’n tablet. Of andersom natuurlijk. Zo kun je dus samen op de bank zitten en toch allebei je eigen favoriete programma zien!

 

3. Maak een verlanglijstje voor sinterklaas of kerst

Uiteraard ga je voor het inslaan van je sinterklaas- of kerstinkopen de deur niet meer uit. Maar vergeet tussen al het onlineshoppen door niet om ook aan je eigen verlanglijstje te werken? Als je thuis onder een dekentje op de bank tot rust komt, doe je waarschijnlijk de beste inspiratie op. Cadeautip: de WiFi-versterker van AVM, de FRITZ!WLAN Repeater 1750E. Een slim apparaatje waarmee je je WiFi-signaal makkelijk door het gehele huis versterkt – een onmisbare component voor wie optimaal wil genieten van de voorgaande tips! Overigens doe je er goed aan je router op een centrale plek in huis te zetten.

 

High-res image