Persberichten
22-03-2017

AVM’s FRITZ!Box 7430 gecertificeerd door Proximus voor VDSL2 met vectoring

Proximus heeft de FRITZ!Box 7430 van AVM gecertificeerd. Dat houdt in dat alternatieve operatoren vanaf nu ook die box kunnen aanbieden bij hun abonnementen. De FRITZ!Box 7430 is een instapmodel met veel functies uit FRITZ!OS 6.52. 

Snelle WiFi met 3x3 MIMO

Goed nieuws voor de alternatieve operatoren zoals edpnet, Dommel en TV Vlaanderen. Dankzij de certificering voor VDSL2 met vectoring kunnen ze vanaf nu ook de FRITZ!Box 7430 aanbieden bij hun abonnementen. 

De FRITZ!Box 7430 beschikt met het besturingssysteem FRITZ!OS 6.52 over heel veel functies, onder meer snelle WiFi met 3x3 MIMO op de 2,4 GHz-frequentie, afzonderlijke WiFi-toegang voor gasten en een kinderslot. Ook maakt de mediaserver muziek, foto's en video's beschikbaar voor apparaten in het thuisnetwerk. Bovendien is er met MyFRITZ! overal en altijd een veilige toegang tot de box. 

FRITZ!Box 7430 is de snellere opvolger van de 7360, die binnenkort end-of-life gaat. Gebruikers kunnen ook nog steeds kiezen voor de 7490, het high-end-model van AVM met WiFi ac.