Persberichten
12-02-2019

FRITZ!Box 7530- en 7590-modems gecertificeerd door Proximus

De FRITZ!Box 7590- en 7530-modems van AVM zijn officieel gecertificeerd door Proximus voor VDSL. Dat betekent dat deze nieuwe FRITZ!Boxen voortaan kunnen worden gebruikt op het VDSL netwerk van Proximus. Alternatieve operatoren kunnen deze 2 modellen vanaf nu ook aanbieden bij hunabonnementen. Bij edpnet is de FRITZ!Box 7530 per direct leverbaar. Daarnaast is er goed nieuws voor bestaande FRITZ!Box gebruikers: AVM heeft FRITZ!OS 7 ook laten vrijgeven voor de FRITZ!Box 7490 en 7430. De nieuwste update van dit besturingssysteem biedt tal van nieuwe features en zorgt voor eenvoudigere hotspots, uitgebreidere smarthome-instellingen en betere prestaties. Bovendien maakt het Mesh-WiFI mogelijk waardoor alle WiFi-apparaten profiteren van een optimale snelheid.

FRITZ!Box 7530 &  7590

Ben je op zoek naar een optimaal bereik van het WiFi-netwerk bij je thuis, dan bieden de FRITZ!Box 7530 en 7590 dé oplossing.

De FRITZ!Box 7530 is een ADSL/VDSL-modem en WiFi-router in één en een degelijk instapmodel voor VDSL-aansluitingen tot wel 300 MBit/s. De 2 x 2 dual-band Wireless AC + N (866 Mbps + 400 Mbps) zorgt voor een stabiele en snelle WiFi-verbinding. De FRITZ!Box 7530 is eveneens perfect als MESH-basis en biedt een uitstekende oplossing voor Wifi-bereik in ieder hoekje van je huis. De FRITZ!Box 7530 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 149 euro.  

Voor wie nog meer snelheid en opties wil, is er de FRITZ!Box 7590 – het vlaggenschip van AVM dat geschikt is voor iedere DSL-aansluiting. Met supersnelle 4x4 MU-MIMO WiFi biedt dit toestel nog meer snelheid en reikwijdte dan zijn kleinere broer. De router is bovendien uitgerust met de nieuwste hardware-architectuur, zeer snel gigabit LAN, meer telefonieopties, een DECT-basisstation voor telefonie, twee snelle USB 3.0 poorten en smarthome-applicaties. De FRITZ!Box 7590, in elegant wit design, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 249 euro. 

FRITZ!OS 7 met mesh

Het nieuwe besturingssysteem FRITZ!OS 7 zorgt voor eenvoudigere hotspots, uitgebreidere smarthome-instellingen en betere prestaties. Bovendien maakt het Mesh-WiFi mogelijk: door FRITZ!-apparaten onderling te laten communiceren, worden de prestaties van alle WiFi-apparaten binnen het netwerk geoptimaliseerd. Zo genieten gebruikers van optimale WiFi-snelheid tijdens het surfen, streamen of gamen.  FRITZ!OS 7 staat standaard op de nieuwe producten FRITZ!Box 7590 en 7530. Maar ook bestaande gebruikers worden niet vergeten en kunnen hun FRITZ!Box 7490 of 7430 gratis updaten.