FRITZ!Box 3272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3272 Service
This document is also available for the following products:

FRITZ!Powerline via powerline met het thuisnetwerk verbinden

Verbind je FRITZ!Powerline-adapter via powerline met je FRITZ!Box om je thuisnetwerk snel en eenvoudig uit te breiden met een extra accesspoint (draadloos toegangspunt). Zo heb je ook buiten het draadloze bereik (WiFi) van je FRITZ!Box optimale draadloze ontvangst en highspeed-verbindingen met internet en het thuisnetwerk.

Als je in de FRITZ!Powerline-adapter dezelfde draadloze instellingen gebruikt als in de FRITZ!Box, maken je draadloze netwerkapparaten automatisch verbinding met het draadloze netwerk met de sterkste ontvangst (draadloos roaming).

Afb.: Verbindingsscenario voor het verbindingstype "powerline bridge"

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Fabrieksinstellingen van de FRITZ!Powerline-adapter laden

Als je de FRITZ!Powerline-adapter nieuw hebt aangeschaft en nog geen instellingen hebt toegepast, is het niet nodig om de fabrieksinstellingen te laden:

2 FRITZ!Powerline-adapter met het thuisnetwerk verbinden

1. Verbind een FRITZ!Powerline-adapter zonder draadloze functionaliteit met een LAN-poort in je thuisnetwerk (bijvoorbeeld FRITZ!Box, FRITZ!Repeater).

3 FRITZ!Powerline-adapters met elkaar verbinden