FRITZ!Box 3272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3272 Service

Bericht "security certificate is not trusted"

Wanneer je probeert toegang te krijgen tot de FRITZ!Box, geeft je webbrowser een van de volgende berichten weer:

• "There is a problem with this website's security certificate"
  • "Your connection is not private"
  • "This Connection is Untrusted"
  • "Cannot verify server identity"

Oorzaak

• De webbrowser beschouwt de verbinding met de FRITZ!Box als niet-privé of niet-vertrouwd, omdat het individuele beveiligingscertificaat van je FRITZ!Box niet bekend is bij andere organisaties die certificaten valideren.

Beveiligingswaarschuwing bevestigen

Je moet de beveiligingswaarschuwing van de webbrowser bevestigen om toegang te krijgen tot de FRITZ!Box. Dit is geen beveiligingsrisico!

• Google Chrome

1. Klik op "Advanced".
    2. Klik op "Proceed to [...].myfritz.net (unsafe)" of "Proceed to fritz.box (unsafe)"
  • Mozilla Firefox

1. Klik op "I Understand the Risks" en vervolgens op "Add Exception...".
      • Het venster "Add Security Exception" wordt geopend.
    2. Klik op "Confirm Security Exception" in het venster "Add Security Exception".
  • Microsoft Edge

• Klik op "Continue to this webpage (not recommended)".
  • Microsoft Internet Explorer

• Klik op "Continue to this website (not recommended)."
  • Apple Safari

• Klik op "Continue".

Je hebt toegang tot de FRITZ!Box-gebruikersinterface via internet.

Opmerking:Als je niet meer wilt dat de beveiligingswaarschuwing wordt weergegeven bij toegang tot de FRITZ!Box, kun je het FRITZ!Box-certificaat downloaden en naar je computer importeren, of, als je een certificaat hebt voor een internetdomein, kun je je eigen certificaat importeren naar de FRITZ!Box.