FRITZ!Box 3272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3272 Service

Foutmelding "The MyFRITZ! name cannot be resolved despite a successful update"

Je hebt toegang tot de MyFRITZ!-startpagina van de FRITZ!Box via myfritz.net, maar je kunt de MyFRITZ!-domeinnaam niet gebruiken om rechtstreeks toegang te krijgen tot applicaties en services in het FRITZ!Box-thuisnetwerk. Een van de volgende foutmeldingen wordt weergegeven in het gebeurtenislogboek van de FRITZ!Box:

• "MyFRITZ! error: The MyFRITZ! name cannot be resolved despite a successful update."
  • "MyFRITZ! error: The MyFRITZ! name was updated successfully, but afterward an error occurred during DNS resolution."

1 DNS-servers op internet zijn nog niet bijgewerkt

Sommige DNS-servers op internet werken de toewijzing van IP-adressen aan domeinnamen niet onmiddellijk bij. Gedurende een bepaalde tijd beantwoorden ze aanvragen gericht aan je MyFRITZ!-domeinnaam dus met een oud IP-adres, hoewel de FRITZ!Box het nieuwe IP-adres al heeft doorgegeven aan de MyFRITZ!-service. Deze werking van de DNS-servers kan niet worden beïnvloed door de FRITZ!Box of de MyFRITZ!-service.

Het probleem lost zich vanzelf op (doorgaans na maximaal een uur) zodra de bijbehorende DNS-servers op internet worden bijgewerkt.