FRITZ!Box 3272 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3272 Service

Samsung-apparaat speelt geen MKV-videobestanden af

Een televisie, blu-rayspeler of een ander apparaat van Samsung kan geen videobestanden in Matroska-containerindeling ("MKV") af van de FRITZ!Box Media Server. Als je probeert om deze bestanden af te spelen, geeft het apparaat mogelijk de foutmelding "not supported file format" of "unknown file format" weer.

Oorzaak

• Samsung-apparaten kunnen vanwege technische kenmerken geen videobestanden met de bestandsextensie *.mkv afspelen vanaf de FRITZ!Box Media Server en sommige andere UPnP AV-servers. Dit is geen fout van de FRITZ!Box.

Bestandsextensie van MKV-videobestanden aanpassen

1. Wijzig de bestandsextensie van de videobestanden van ".mkv" naar ".avi". Informatie over de werkwijze krijg je van de fabrikant van het besturingssysteem.