FRITZ!Box 3370 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3370 Service

MyFRITZ!-account verwijderen

Als je je MyFRITZ!-account niet meer nodig hebt, kun je deze direct verwijderen via myfritz.net.

1 MyFRITZ!-account verwijderen

  1. Roep myfritz.net op in een webbrowser.
  2. Voer in het tekstveld het e-mailadres in dat je hebt gebruikt voor de registratie bij MyFRITZ!.
  3. Los de captcha op.
  4. Voer je MyFRITZ!-wachtwoord in en klik op "MyFRITZ! Device Overview" (zie afb.).

    Afb.: Openen van het MyFRITZ! apparatenoverzicht

  5. Klik rechts boven aan de rand van de website op de drie punten en dan op "Delete my account".
  6. Los de captcha op.
  7. Schakel de optie "Yes, I would like to delete my MyFRITZ!-account" in en klik op de knop "Delete MyFRITZ! Account".

Je MyFRITZ!-account bij AVM is nu volledig verwijderd.

Als het MyFRITZ!-account dat je hebt verwijderd, nog altijd is geconfigureerd in een FRITZ!Box, kun je het account uitschakelen in de gebruikersinterface onder "Internet > MyFRITZ! Account". Als je een nieuw MyFRITZ!-account wilt instellen in de FRITZ!Box, overschrijf dan de toegangsgegevens van het oude MyFRITZ!-account met de toegangsgegevens voor het nieuwe account.

Als je MyFRITZ! helemaal niet meer gebruikt en het MyFRITZ!-account volledig wilt verwijderen en niet alleen maar wilt deactiveren in de FRITZ!Box, dan moet je de fabrieksinstellingen van de FRITZ!Box laden.