FRITZ!Box 3370 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3370 Service

Back-up maken en herstellen van VPN-verbindingsinstellingen

Met het programma Configure FRITZ!Box VPN Connection kun je een back-up maken van de geconfigureerde VPN-verbindingsinstellingen op je computer en importeren op een andere computer met Configure FRITZ!Box VPN Connection. Dit beschermt je tegen het verlies van gegevens en stelt je in staat om extra VPN-verbindingen toe te voegen aan de bestaande VPN-verbindingen op de nieuwe computer.

1 Back-up van de VPN-verbindingen maken

1. Start Windows Verkenner.
  2. Als je Windows 10 / 8 gebruikt, navigeer je naar de map C:\Gebruikers\[Gebruiker]\AppData\Roaming\AVM.
    • Als je Windows 7 gebruikt, navigeer je naar de map C:\Gebruikers\[Gebruiker]\AppData\Roaming\AVM.
  3. Maak een back-up van de map "FRITZ!VPN" en alle bestanden die zich daarin bevinden.

2 VPN-verbindingen herstellen

1. Open het programma Configure FRITZ!Box VPN Connection en sluit het programma vervolgens weer.
  2. Start Windows Verkenner.
  3. Als je Windows 10 / 8 gebruikt, navigeer je naar de map C:\Gebruikers\[Gebruiker]\AppData\Roaming\AVM.
    • Als je Windows 7 gebruikt, navigeer je naar de map C:\Gebruikers\[Gebruiker]\AppData\Roaming\AVM.
  4. Verwijder de map "FRITZ!VPN".
  5. Kopieer de back-up van de map "FRITZ!VPN" en alle bestanden die zich daarin bevinden, naar de map "AVM".

De VPN-verbindingsinstellingen in FRITZ!Box VPN Connection zijn nu hersteld.