FRITZ!Box 3370 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3370 Service

VPN-verbindingsinstellingen opslaan en herstellen

Je kunt de VPN-verbindingsinstellingen die je hebt geconfigureerd met de software Configure FRITZ!Box VPN Connection, opslaan op je computer en ze importeren op een andere computer met Configure FRITZ!Box VPN Connection. Op die manier ben je beveiligd tegen gegevensverlies; op de andere computer kun je dan extra VPN-verbindingen toevoegen aan de VPN-instellingen.

1 VPN-verbindingen opslaan

1. Start Windows Verkenner.
  2. Ga naar de volgende map:
    • Windows 10 / 8: C:\Users\[gebruiker]\AppData\Roaming\AVM
    • Windows 7: C:\Users\[gebruiker]\AppData\Roaming\AVM
  3. Sla de map "FRITZ!VPN" (met alle aanwezige bestanden) op.

2 VPN-verbindingen herstellen

1. Start de software Configure FRITZ!Box VPN Connection en sluit de software vervolgens weer.
  2. Start Windows Verkenner.
  3. Ga naar de volgende map:
    • Windows 10 / 8: C:\Users\[gebruiker]\AppData\Roaming\AVM
    • Windows 7: C:\Users\[gebruiker]\AppData\Roaming\AVM
  4. Verwijder de map "FRITZ!VPN".
  5. Kopieer de opgeslagen map "FRITZ!VPN" (met alle aanwezige bestanden) naar de map "AVM".

De VPN-verbindingsinstellingen zijn nu hersteld in Configure FRITZ!Box VPN Connection.