FRITZ!Box 3370 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3370 Service

LAN-verbindingen worden met maar 100 Mbit/s tot stand gebracht

De maximale transmissiesnelheid van de LAN-verbinding tussen de FRITZ!Box en een computer, NAS-systeem of andere apparaten is 100 Mbit/s, hoewel het apparaat 1 Gbit/s (Gigabit Ethernet) ondersteunt.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 LAN-instellingen van de FRITZ!Box wijzigen

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Home Network Overview".
  3. Klik op het tabblad "Network Settings".
  4. Schakel de optie "Power Mode" in voor alle LAN-poorten die transmissiesnelheden tot 1 Gbit/s moeten halen.