FRITZ!Box 3370 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3370 Service

Netwerkapparaat verwijderen uit de gebruikersinterface

Alle netwerkapparaten (zoals computers, smartphones, gameconsoles) die ten minste één keer verbinding hebben gehad met de FRITZ!Box, worden vermeld in de gebruikersinterface. Als je een bepaald netwerkapparaat niet meer wilt verbinden met de FRITZ!Box, kun je dit verwijderen uit de lijst.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Netwerkapparaat verwijderen uit de gebruikersinterface

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Home Network Overview" in het menu "Home Network".
  3. Klik op de tab "Network Connections".
  4. Klik op de knop (Verwijderen) naast het betreffende apparaat in de lijst met netwerkapparaten,
    • of, als je de instellingen voor dit apparaat in de FRITZ!Box niet hebt gewijzigd en je alle apparaten wilt verwijderen die niet meer met de FRITZ!Box zijn verbonden,
      • Klik op de knop "Remove" onder de lijst met netwerkapparaten