FRITZ!Box 3370 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3370 Service

FRITZ!Box USB Remote Connection start niet

De software FRITZ!Box USB Remote Connection start niet. Mogelijk wordt een van de volgende foutmeldingen weergegeven:

• "Cannot Start Application"
  • "FRITZ!Box USB remote connection has stopped working"
  • "FRITZ!Box USB remote connection has detected a problem and must shut down."

Oorzaak

• De software FRITZ!Box USB Remote Connection of .NET Framework van Windows is niet goed geïnstalleerd.

Belangrijk: Sommige instellingen die hier worden beschreven, worden alleen weergegeven als de geavanceerde weergave is ingeschakeld in de gebruikersinterface. De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben steeds betrekking op het meest recente FRITZ!OS.

1 Meest recente Windows-updates installeren

Voor de software FRITZ!Box USB Remote Connection moet .NET Framework van Windows goed zijn geïnstalleerd. .NET Framework is een deel van het besturingssysteem en wordt bijgewerkt bij updates van Windows.

• Installeer alle beschikbare Windows-updates, met inbegrip van het meest recente servicepack voor jouw Windows-versie. Ga naar www.microsoft.com voor informatie over downloaden en installeren.

2 Software FRITZ!Box USB Remote Connection verwijderen

Windows 10 / 8

1. Druk op de toetscombinatie "Windows key" + "X" en selecteer "Control Panel" in het contextmenu.
  2. Klik op "Programs" en vervolgens op "Programs and Features".
  3. Dubbelklik op "FRITZ!Box USB Remote Connection".
    • Het venster "AVM FRITZ!Box USB remote connection Maintenance" wordt geopend.
  4. Selecteer de optie "Remove the application from this computer" in het venster "AVM FRITZ!Box USB remote connection Maintenance" en klik op "OK".

Windows 7

1. Klik in Windows op "Start" en vervolgens op "Control Panel".
  2. Ga naar het menu "Control Panel", open de vervolgkeuzelijst "View by:" (in de rechterbovenhoek) en selecteer "Category".
  3. Klik op "Uninstall a program".
  4. Dubbelklik op "FRITZ!Box USB Remote Connection".
    • Het venster "AVM FRITZ!Box USB remote connection Maintenance" wordt geopend.
  5. Selecteer de optie "Remove the application from this computer" in het venster "AVM FRITZ!Box USB remote connection Maintenance" en klik op "OK".

3 Software FRITZ!Box USB Remote Connection installeren

1. Log in bij de computer als de Windows-gebruiker die FRITZ!Box USB Remote Connection wil gebruiken.

Belangrijk:Als de gebruiker geen beheerdersrechten heeft, moet je een geldig beheerderswachtwoord invoeren wanneer je de software installeert of voor het eerst opstart.

2. Open de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  3. Klik op "USB Devices" in het menu "Home Network".
  4. Klik op de tab "USB Remote Connection".
  5. Schakel de optie "USB Remote Connection enabled" in.
  6. Klik op de koppeling "USB remote connection software".
    • Het venster "USB remote connection" wordt geopend.
  7. Als het venster "USB remote connection" een knop "Download" heeft:
    1. Klik op "Download" in het venster "USB remote connection" en download het bestand "fritzbox-usb-fernanschluss.application".
    2. Dubbelklik op het gedownloade bestand.
  8. Klik op "Install" en volg de instructies op het scherm.
  9. Herhaal de stappen 1 – 8 voor alle andere Windows-gebruikers die FRITZ!Box USB Remote Connection willen gebruiken op deze computer.

Je kunt FRITZ!Box USB Remote Connection configureren en gebruiken.