FRITZ!Box 3370 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3370 Service

Door de FRITZ!Box ondersteunde SMB-versies

De FRITZ!Box ondersteunt het netwerkprotocol SMB versie 1.0. De versies 2 en 3 van het SMB-protocol (SMB2, SMB3) worden niet door de FRITZ!Box ondersteund.

Als je geen gebruik kunt of wilt maken van SMB 1.0, is de opslag toegankelijk via http://fritz.nas of het FTP-protocol met bijvoorbeeld Cyberduck, FileZilla of WinSCP.

Als je SMB 1.0 op je computer hebt gede-installeerd, kun je dit protocol als volgt weer installeren:

1. Klik in de taakbalk van Windows op (Start) en vervolgens op (Instellingen).
  2. Klik in het menu "Instellingen" op "Apps".
  3. Klik in de sectie "Verwante instellingen" op de "Programma's en functies".
  4. Klik in het venster "Een programma verwijderen of wijzigen" op "Windows-onderdelen in- of uitschakelen".
  5. Schakel in het venster "Windows-onderdelen" de optie "Ondersteuning voor SMB 1.0/CIFS voor het delen van bestanden" of "SMB1.0/CIFS File Sharing Support" in en klik op "OK".
  6. Klik op "OK".
  7. Klik op "Opnieuw opstarten" om de installatie te voltooien.