FRITZ!Box 3370 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3370 Service

USB-opslagapparaat kan niet of slechts gedeeltelijk worden geïntegreerd door de FRITZ!Box

Een USB-opslagapparaat wordt door de FRITZ!Box niet of slechts gedeeltelijk geïntegreerd. Het kan voorkomen dat het lampje "Info" op de FRITZ!Box ongeveer 1 minuut rood knippert na het verbinden van het USB-opslagapparaat. Mogelijk wordt een van de volgende foutmeldingen weergegeven in het gebeurtenislogboek van de FRITZ!Box of het overzicht van het USB-apparaat:

• "The USB storage medium is not integrated."
  • "At least one USB drive or parts of it are not integrated."
  • "Error while mounting the NTFS partition[...]"
  • "The file system contained on the USB mass storage device is not supported or the device has an invalid partition table."
  • "The file system contained on the USB storage device is not supported."
  • "Could not mount an NTFS partition on the USB storage device [name of partition]. Use the 'Safely Remove Hardware' command before disconnecting the USB storage device from a Windows computer."
  • "Please remove and reconnect."

Oorzaak

• De status van het USB-opslagapparaat is niet gedefinieerd, het apparaat bevat partities die niet worden ondersteund door de FRITZ!Box, het is onjuist geformatteerd of het krijgt te weinig stroom.

1 Meest recente FRITZ!OS voor FRITZ!Box installeren

2 USB-opslagapparaat verbinden met de computer en veilig verwijderen

Als een USB-opslagapparaat uit een Windows-computer wordt verwijderd zonder de functie "Safely Remove Hardware", kan het USB-opslagapparaat daarna een ongedefinieerde status hebben. Je moet je USB-opslagapparaat dus met een Windows-computer verbinden en dan op een veilige manier verwijderen:

Windows 10

1. Verwijder het USB-opslagapparaat uit de FRITZ!Box.
  2. Verbind het USB-opslagapparaat met een Windows-computer en wacht tot Windows het detecteert.
  3. Klik op het symbool voor het verwijderen van USB-hardware in het systeemvak van de Windows-taakbalk (Systray).
  4. Open het contexmenu en selecteer bij "Safely remove USB Mass Storage Device" het USB-opslagapparaat dat is verbonden met de FRITZ!Box.
    • Het bericht "Hardware can now be removed" wordt weergegeven.
  5. Verwijder het USB-opslagapparaat uit de computer.
  6. Verbind het USB-opslagapparaat weer met de FRITZ!Box.

Windows 8

1. Verwijder het USB-opslagapparaat uit de FRITZ!Box.
  2. Verbind het USB-opslagapparaat met een Windows-computer en wacht tot Windows het detecteert.
  3. Druk op de toetscombinatie "Windows key" + "D".
    • Het Windows-bureaublad wordt geopend.
  4. Klik op het symbool voor het verwijderen van USB-hardware in het systeemvak van de Windows-taakbalk (Systray).
  5. Open het contexmenu en selecteer bij "Safely remove USB Mass Storage Device" het USB-opslagapparaat dat is verbonden met de FRITZ!Box.
    • Het bericht "Hardware can now be removed" wordt weergegeven.
  6. Verwijder het USB-opslagapparaat uit de computer.
  7. Verbind het USB-opslagapparaat weer met de FRITZ!Box.

Windows 7

1. Verwijder het USB-opslagapparaat uit de FRITZ!Box.
  2. Verbind het USB-opslagapparaat met een Windows-computer en wacht tot Windows het detecteert.
  3. Klik op het symbool voor het verwijderen van USB-hardware in het systeemvak van de Windows-taakbalk (Systray).
  4. Open het contexmenu en selecteer bij "Safely remove USB Mass Storage Device" het USB-opslagapparaat dat is verbonden met de FRITZ!Box.
    • Het bericht "Hardware can now be removed" wordt weergegeven.
  5. Verwijder het USB-opslagapparaat uit de computer.
  6. Verbind het USB-opslagapparaat weer met de FRITZ!Box.

3 USB-opslagapparaat bevat een partitie die niet wordt ondersteund

De FRITZ!Box ondersteunt:

• USB-opslagapparaten met maximaal vier partities,
  • Partities van maximaal 4 terabytes,
  • De bestandssystemen NTFS, FAT/FAT32 en EXT2.

Het USB-opslagapparaat bevat ten minste één partitie die niet kan worden gekoppeld met de FRITZ!Box omdat deze te groot is of is geformatteerd op een manier die niet compatibel is (bijvoorbeeld een verborgen systeempartitie van de fabrikant).

Tijdelijke oplossing

• Formatteer het USB-opslagapparaat opnieuw. Maak maximaal vier partities aan die niet groter zijn dan 4 terabytes en die zijn geformatteerd met het bestandssysteem NTFS, FAT/FAT32 of EXT2.

LET OP!Maak eerst een back-up van je gegevens voordat je het USB-opslagapparaat opnieuw formatteert, want tijdens het proces worden alle gegevens verwijderd. De fabrikant kan je informatie geven over de procedure voor formatteren.

4 Externe stroomtoevoer gebruiken

De FRITZ!Box levert USB-apparaten maximaal 500 mA in overeenstemming met de USB-specificatie. Voer de volgende stap uit als het USB-opslagapparaat meer stroom verbruikt:

Opmerking:USB-harddrives die groter zijn dan 2,5 inch, vereisen doorgaans meer dan 500 mA en worden vaak geleverd met een Y-kabel, zodat je ze kunt aansluiten op twee USB-poorten voor een voldoende stroomtoevoer. USB-poorten op computers leveren vaak meer dan 500 mA; dus doorgaans hoef je de USB-harddrives slechts aan te sluiten op één USB-poort om ze te kunnen gebruiken.

• Gebruik de voedingseenheid van het USB-opslagapparaat (indien beschikbaar) voor de aansluiting,
    • of:
  • Verbind het USB-opslagapparaat met de FRITZ!Box via een USB-hub met eigen stroomtoevoer (actieve USB-hub).