FRITZ!Box 3390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3390 Service

Foutmelding "Debug Assertion Failed" bij de installatie van FRITZ!Box USB Remote Connection

Bij de installatie van de software FRITZ!Box USB Remote Connection wordt de foutmelding "Microsoft Visual C++ Debug Library: Debug Assertion Failed!" weergegeven. De installatie kan niet worden voltooid.

1 Naam van computer wijzigen in het besturingssysteem

Volgens de definitie van Microsoft mogen computernamen alleen letters (A-Z, a-z), cijfers (0-9) en koppeltekens (-) bevatten. Je moet dus de naam van je computer wijzigen en geen speciale tekens gebruiken in de naam:

Opmerking:Informatie over de naam van je computer vind je in de Windows-help. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Microsoft.

Windows 10

1. Klik op "Settings" in het Windows-startmenu.
  2. Klik op "System" in het menu "Settings".
  3. Klik op "About" in het menu "System" en vervolgens op "Rename PC".
    • Het venster "Rename your PC" wordt geopend.
  4. Geef een nieuwe naam voor de computer op in het venster "Rename your PC" en klik op "Next".

Windows 8

1. Druk op de toetscombinatie "Windows key" + "X" en selecteer "System" in het contextmenu.
  2. Ga naar de sectie "Computer name, domain, and workgroup settings" en klik op de knop "Change settings".
    • Het venster "System Properties" wordt geopend.
  3. Ga naar de tab "Computer Name" tab en klik op de knop "Change...".
    • Het venster "Computer Name/Domain Changes" wordt geopend.
  4. Geef een nieuwe naam voor de computer op in het veld "Computer name".

Windows 7

1. Open het Windows-startmenu.
  2. Klik met de rechtermuisknop op "Computer" en selecteer "Properties" in het contextmenu.
  3. Ga naar de sectie "Computer name, domain, and workgroup settings" en klik op de knop "Change settings".
    • Het venster "System Properties" wordt geopend.
  4. Ga naar de tab "Computer Name" tab en klik op de knop "Change...".
    • Het venster "Computer Name/Domain Changes" wordt geopend.
  5. Geef een nieuwe naam voor de computer op in het veld "Computer name".