FRITZ!Box 3390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3390 Service

Verhinderen dat push-servicemails met het onderwerp "Change notice: Home network" worden verzonden voor bekende netwerkapparaten

Telkens wanneer de FRITZ!Box opnieuw wordt gestart, wordt een e-mail verzonden met als onderwerpregel: "Change notice: Home network" wanneer netwerkapparaten zonder afzonderlijke instellingen verbinding maken met de FRITZ!Box.

Je kunt verhinderen dat deze e-mails worden verzonden als je afzonderlijke namen toewijst aan alle netwerkapparaten die altijd worden gebruikt in je thuisnetwerk. Dan worden er geen e-mails meer verzonden voor deze netwerkapparaten wanneer de FRITZ!Box opnieuw wordt gestart.

1 Netwerkapparaten afzonderlijke namen geven in de FRITZ!Box

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Home Network Overview" in het menu "Home Network".
  3. Klik op de tab "Network Connections".
  4. Klik op de knop (Bewerken) voor het betreffende netwerkapparaat.
  5. Voer in het veld "Name" een andere naam in dan de standaardnaam die door het besturingssysteem is toegewezen.
  6. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.
  7. Herhaal de stappen 3 – 6 voor alle andere netwerkapparaten waarvoor je geen meldingen meer wilt ontvangen.