FRITZ!Box 3390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3390 Service
Not your product?

FRITZ!WLAN Repeater verbinden met een FRITZ!Box die draadloos LAN gebruikt

Verbind je FRITZ!WLAN Repeater via draadloos LAN (WiFi) met de FRITZ!Box in je thuisnetwerk om het draadloze bereik gemakkelijk en efficiënt te vergroten.

Afb.: Verbindingsscenario FRITZ!WLAN Repeater

1 Draadloze verbinding per WPS tot stand brengen

Je kunt de repeater en de FRITZ!BOX veilig en met een simpele druk op de knop verbinden:

1. Steek de repeater in een stopcontact in de buurt van de FRITZ!Box en wacht tot de Power-led en de WLAN-led van de repeater continu blijven branden.
  2. Schakel dan de WPS-functie van de repeater in:
    • Als je een FRITZ!WLAN Repeater met WPS-knop gebruikt:
      • Houd de WPS-knop 6 seconden ingedrukt totdat de WLAN-led van de repeater begint te knipperen.

Belangrijk:Laat de knop los zodra de WLAN-led begint te knipperen. Als je de knop te lang ingedrukt houdt, lichten alle led's kort op en worden de fabrieksinstellingen van de repeater geladen.

• Als je een FRITZ!WLAN Repeater N/G gebruikt:
      • Druk in het midden van het symbool "Run WPS for the first time" op het led-display tot het symbool "WPS" begint te knipperen.
  3. Druk nu binnen 2 minuten op WPS-knop op de FRITZ!Box. Houd de knop ten minste 1 seconde ingedrukt totdat de WLAN-led op de FRITZ!Box begint te knipperen.

Bij de configuratie neemt de repeater het wachtwoord (en de gebruikersnaam, indien van toepassing) over van de FRITZ!Box-gebruikersinterface, als FRITZ!OS 6.30 of nieuwer is geïnstalleerd op de repeater en de FRITZ!Box. De configuratie van de draadloze verbinding tussen de repeater en de FRITZ!Box is voltooid wanneer een of meer signaalsterkte-led's van de repeater continu blijven branden. Je kunt de repeater dan uit het stopcontact trekken en op een andere plek naar keuze weer in het stopcontact steken. De instellingen van de repeater blijven gehandhaafd, zelfs wanneer deze uit het stopcontact wordt getrokken.