FRITZ!Box 3390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3390 Service

De CAPTCHA "I am not a robot" wordt niet weergegeven

Je kunt niet inloggen bij myfritz.net omdat de CAPTCHA "I am not a robot" niet of niet juist wordt weergegeven.

Oorzaak

• De webbrowser laadt myfritz.net niet goed, of een browserextensie verhindert de uitvoering van JavaScript op myfritz.net of de weergave van iFrames met de CAPTCHA.

Voer de hier beschreven stappen na elkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

1 Cache van de internetbrowser leegmaken

• Leeg de cache van je webbrowser:
      • Google Chrome
        1. Klik op de knop (Google Chrome aanpassen en beheren) rechts van de adresbalk van Chrome.
        2. Klik op "Meer hulpprogramma's" en vervolgens op "Browsergegevens wissen...".
        3. Selecteer in het venster "Browsergegevens wissen" in de vervolgkeuzelijst "het eerste gebruik".
        4. Selecteer "Cookies en andere site- en plug-ingegevens" en "Gecachte afbeeldingen en bestanden".
        5. Klik op "Browsergegevens wissen".
      • Mozilla Firefox
        1. Klik op de knop (Menu openen) rechtsboven in Firefox.
        2. Klik op "Geschiedenis" en vervolgens op "Recente geschiedenis wissen".
        3. Selecteer "Alles" en klik op "Nu wissen".
      • Microsoft Edge
        1. Klik op de knop (Meer acties) rechtsboven in Edge en klik vervolgens op "Instellingen".
        2. Klik onder "Browsergegevens wissen" op "Kies wat u wilt wissen".
        3. Schakel de optie "Gegevens en bestanden in de cache" in en klik op "wissen".
      • Microsoft Internet Explorer
        1. Klik op de knop (Extra) rechtsboven in Internet Explorer.
        2. Klik op "Internetopties" en vervolgens op "Algemeen".
        3. Klik op de knop "Verwijderen".
        4. Schakel de optie "Tijdelijke internetbestanden" in en klik op "Verwijderen".
      • Apple Safari
        1. Klik in de menubalk van Safari op "Safari" en klik vervolgens op "Voorkeuren".
        2. Klik op "Geavanceerd" in de instellingen en schakel de optie "Toon Ontwikkel-menu in menubalk" in.
        3. Klik in de menubalk op "Ontwikkel" en klik vervolgens op "Leeg caches".
        4. Klik op "Safari" in de menubalk en klik vervolgens op "Stel Safari opnieuw in".
        5. Klik in het volgende venster op de knop "Stel opnieuw in".

2 Extensies uitschakelen in de webbrowser.

• Schakel voor het testen alle extensies uit die zijn geïnstalleerd voor je webbrowser (bijvoorbeeld NoScript) en die actieve inhoud, zoals JavaScript of iFrames, blokkeren:
      • Google Chrome
        1. Klik op de knop (Google Chrome aanpassen en beheren) rechts van de adresbalk van Chrome.
        2. Klik op "More tools" en vervolgens op "Extensions".
        3. Schakel alle geïnstalleerde extensies uit.
      • Mozilla Firefox
        1. Klik op de knop (Menu openen) rechtsboven in Firefox.
        2. Selecteer "Add-ons" en vervolgens "Extensions".
        3. Schakel alle geïnstalleerde extensies uit.
      • Microsoft Edge
      • Edge biedt momenteel geen ondersteuning voor extensies.
      • Microsoft Internet Explorer
        1. Klik op de knop (Extra) rechtsboven in Internet Explorer.
        2. Klik op "Manage add-ons".
        3. Klik op een ingeschakelde extensie en vervolgens op "Disable".
        4. Herhaal deze procedure voor alle ingeschakelde extensies en klik vervolgens op "Close".

Als myfritz.net nu correct wordt weergegeven, kun je de afzonderlijke extensies een voor een in- en uitschakelen om te achterhalen welke extensie verhindert dat de CAPTCHA wordt weergegeven. Configureer een uitzondering voor myfritz.net in die extensie of laat de extensie uitgeschakeld.