FRITZ!Box 3390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3390 Service
Not your product?

Fabrieksinstellingen laden op de FRITZ!WLAN Repeater

Wanneer je de fabrieksinstellingen laadt, worden alle persoonlijke instellingen verwijderd die je hebt gemaakt in de FRITZ!WLAN Repeater. Het is nuttig de fabrieksinstellingen te laden als je de FRITZ!WLAN Repeater bijvoorbeeld op een andere locatie gaat gebruiken of van plan bent de FRITZ!WLAN Repeater aan een andere gebruiker te geven. Daarnaast kun je zo onjuiste instellingen verwijderen die verhinderen dat de FRITZ!WLAN Repeater correct werkt.

1 Fabrieksinstellingen van de FRITZ!WLAN Repeater laden

1. Steek de repeater in het stopcontact.
  2. Wacht tot de "Power"-led continu brand.
  3. Houd de "WPS"-knop ca. 15 seconden ingedrukt totdat alle led's tegelijk knipperen.

De repeater wordt opnieuw gestart en de fabrieksinstellingen worden geladen. Het proces is voltooid wanneer beide lampjes "Power" en "WLAN" blijven branden.