FRITZ!Box 3390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3390 Service
Not your product?

FRITZ!Repeater brengt geen draadloze verbinding met de FRITZ!Box tot stand

De FRITZ!Repeater brengt na configuratie geen draadloze verbinding (WiFi) met de FRITZ!Box tot stand. Afhankelijk van het model FRITZ!Repeater knipperen de signaalsterkte-leds een tijdlang en gaan dan uit, of de "Connect"-led knippert een tijdlang snel en vervolgens weer langzaam.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit om het probleem te verhelpen.

1 WPS-functie inschakelen

1. Klik op "Wireless" (of "WLAN") in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Wireless" (of "WLAN") op "Security".
  3. Klik op het tabblad  "WPS Quick Connection".
  4. Schakel WPS in.
  5. Selecteer "Push-Button method (WPS-PBC, Push Button Configuration)" en klik op "Start WPS".

2 Toetsblokkering uitschakelen

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Buttons and LEDs".
  3. Klik op het tabblad "Keylock".
  4. Schakel de toetsblokkering uit.