FRITZ!Box 3390 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3390 Service

E-mail met MyFRITZ!-registratielink niet ontvangen

De registratie van een MyFRITZ!-account kan niet worden voltooid omdat je geen e-mail hebt ontvangen met een registratielink van MyFRITZ!

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 E-mailadres controleren

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Internet" op "MyFRITZ!account".
  3. Als het e-mailadres onjuist is ingevoerd, klik je naast het e-mailadres op de link "Another MyFRITZ! account" en configureer je het MyFRITZ!-account opnieuw.

2 Mappen van je e-mailaccount controleren

Je e-mailprovider of je e-mailclient heeft e-mails van MyFRITZ! mogelijk onbedoeld aangemerkt als ongewenste reclame (spam) en deze van je postvak IN verplaatst naar een andere map in je postvak:

• Controleer in de map voor spam van je e-mailaccount of er een e-mail is van MyFRITZ! (adres van afzender is: noreply@myfritz.net).

Belangrijk:Sommige e-mailproviders filteren e-mails automatisch als ze deze als spam beschouwen en sturen deze niet door naar e-mailclients. Als dit het geval is bij jouw e-mailprovider, controleer dan de map voor spam op de website van je provider.

3 Registratieprocedure voor MyFRITZ! herhalen

MyFRITZ!-account verwijderen

Als je meer dan 48 uur geleden hebt geprobeerd een MyFRITZ!-account in te stellen, zijn alle gegevens van de niet geregistreerde account al verwijderd en kun je met hetzelfde e-mailadres een nieuw MyFRITZ!-account inrichten.

De volgende maatregelen zijn alleen noodzakelijk als het minder dan 48 uur geleden is dat je probeerde een MyFRITZ!-account in te stellen:

1. Roep myfritz.net op in een webbrowser.
  2. Voer in het invoerveld het e-mailadres in dat je hebt gebruikt voor de registratie bij MyFRITZ!.
  3. Los de captcha op.
  4. Voer je MyFRITZ!-wachtwoord in en klik op "MyFRITZ! Device Overview" (zie afb.).

Afb.: Openen van het MyFRITZ! apparatenoverzicht

5. Klik rechts boven aan de rand van de website op de drie punten en dan op "Delete my account".
  6. Los de captcha op.
  7. Schakel de optie "Yes, I would like to delete my MyFRITZ!-account" in en klik op de knop "Delete MyFRITZ! Account".

Je MyFRITZ!-account is nu verwijderd en je kunt een nieuw MyFRITZ!-account registreren met hetzelfde e-mailadres.

MyFRITZ! account registreren en in de FRITZ!Box configureren