FRITZ!Box 3490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3490 Service

Bestanden in FRITZ!NAS kunnen niet worden afgespeeld, bewerkt of verwijderd

Bestanden op FRITZ!NAS (http://fritz.nas)kunnen niet worden geopend met een webbrowser of met andere programma's. Het is ook niet mogelijk om deze te bewerken of te verwijderen. De namen van de bestanden komen overeen met het pad waaronder deze oorspronkelijk waren opgeslagen in de computer (bijvoorbeeld "C:\Users\Martin\Music\Pharrell_Williams_Happy.mp3").

Oorzaak

• De bestanden werden met Internet Explorer naar http://fritz.nas gekopieerd en hierbij door de browser veranderd.

1 Internet Explorer configureren

Pas de instellingen van Internet Explorer aan, zodat je geen problemen meer ondervindt bij het kopiëren van bestanden naar FRITZ!NAS:

1. Open Internet Explorer.
  2. Open het menu "Extra".
  3. Klik in het menu "Extra" op "Internetopties"
  4. Klik op het tabblad "Beveiliging".
  5. Klik op "Internet" om deze zone te selecteren.
  6. Klik op "Aangepast niveau".
  7. Schakel de optie "Pad naar lokale map opnemen tijdens het uploaden van bestanden naar een server" uit (je kunt deze optie onder in de lijst vinden).
  8. Klik op de knop "OK".
  9. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

2 Bestanden verwijderen uit FRITZ!NAS

Verwijder de beschadigde bestanden uit FRITZ!NAS:

1. Als de betreffende gegevens zich bevinden op een USB-opslagmedium dat is aangesloten op de FRITZ!Box, verbind je het USB-opslagmedium met een computer en gebruik je de computer om de beschadigde bestanden te verwijderen.

Belangrijk:Als je de bestanden niet met de computer kunt verwijderen, moet het USB-opslagmedium opnieuw worden geformatteerd. Bij het formatteren worden alle gegevens op het USB-opslagmedium verwijderd, maak daarom voor het formatteren eerst een back-up van alle gegevens.

2. Als de betreffende bestanden zijn opgeslagen in het interne geheugen van de FRITZ!Box, zet de FRITZ!Box terug naar fabrieksinstellingen.