FRITZ!Box 3490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3490 Service

Aantal telefoonapparaten dat kan worden gebruikt met de FRITZ!Box

Met de FRITZ!Box kun je verschillende telefoonapparaten gebruiken. Hoeveel apparaten je kunt gebruiken hangt af van het type aansluiting.

1 IP-telefoons

Je kunt maximaal tien IP-telefoons (bijvoorbeeld FRITZ!App Fon) bij de FRITZ!Box aanmelden.

2 Geïntegreerd antwoordapparaat

Je kunt je FRITZ!Box gebruiken als antwoordapparaat, zonder dat je extra apparaten hoeft aan te sluiten. In de FRITZ!Box kun je tot vijf verschillende antwoordapparaten configureren.