FRITZ!Box 3490 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 3490 Service

FRITZ!OS bijwerken

U wilt een update van de FRITZ!Box uitvoeren? ✔ Wij laten je zien hoe je FRITZ!OS automatisch kunt bijwerken.

Met de functie "Online Update" kun je het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box snel en gemakkelijk installeren. Als de "online update" niet lukt, bijvoorbeeld omdat de FRITZ!Box geen verbinding heeft met internet, kun je de firmware handmatig bijwerken.

Als je in de gebruikersinterface onder "System > Update > Auto-Update" de optie "Notify me about new versions of FRITZ!OS and install new versions automatically" inschakelt, worden toekomstige updates automatisch geïnstalleerd. De automatische update wordt pas enige tijd nadat de update uitgebracht is uitgevoerd en gefaseerd verspreid. Een online-update is altijd mogelijk.

1. Klik in de FRITZ!Box-gebruikersinterface op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Update".
  3. Klik op de knop "Find New FRITZ!OS".
  4. Klik op de knop "Start Update Now".