FRITZ!Box 4020 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 4020 Service

Mesh-pictogram wordt bij FRITZ!Repeater niet weergegeven

Hoewel de FRITZ!Repeater is verbonden met de FRITZ!Box en wordt weergegeven in het Mesh-overzicht, ontbreekt het Mesh-pictogram .

Afb.: Mesh Master geeft FRITZ!Repeater weer zonder Mesh-pictogram

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Repeater installeren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Update".
  3. Klik op het tabblad "FRITZ!OS version".
  4. Klik op de knop "Nieuw FRITZ!OS zoeken".
  5. Klik op de knop "Start Update".

2 Toetsblokkering van de Mesh Master uitschakelen

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Buttons and LEDs".
  3. Klik op het tabblad "Keylock".
  4. Schakel de toetsblokkering uit.
  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

3 FRITZ!Repeater met een druk op de knop in het Mesh-netwerk integreren

Integratie in het Mesh-netwerk gaat snel met een simpele druk op de knop.

Belangrijk:Met de knop "Start WPS" in de gebruikersinterface is geen integratie in het Mesh-netwerk mogelijk.

1. Druk kort (gedurende ongeveer 1 seconde) op de "WPS"-knop of de "Connect"-knop van de FRITZ!Repeater en laat de knop weer los. Nadat je de knop hebt losgelaten, begint de "WLAN"-led te knipperen of de "Connect"-led begint snel te knipperen.
  2. Binnen 2 minuten: Druk op de verbindingsknop van de Mesh Master en houd de knop ingedrukt tot de bevestigingsled oplicht. Mogelijk lichten er ook andere leds op:
    FRITZ!Box-modelVerbindingsknopBevestigingsled
    FRITZ!Box 7590, 7530, 6890 Connect / WPS Connect / WPS
    FRITZ!Box 7490, 7430, 5490 WLAN WPS WLAN / Info
    FRITZ!Box 6490 WLAN WPS WLAN / DECT
    FRITZ!Box 7560 WLAN WLAN / DECT
    FRITZ!Box 7583, 7581 WPS WLAN / Info
    FRITZ!Box 6820, 4040, 4020, 3490 WPS WLAN
  3. De procedure is voltooid, zodra de Mesh Master de FRITZ!Repeater in het Mesh-overzicht weergeeft met het Mesh-pictogram .