FRITZ!Box 4020 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 4020 Service

Fabrieksinstellingen van de FRITZ!Box laden

Laad de fabrieksinstellingen om alle persoonlijke instellingen te wissen die je hebt geconfigureerd in je FRITZ!Box. Dat is zinvol als je de FRITZ!Box bijvoorbeeld gaat gebruiken op een andere locatie of van plan bent om de FRITZ!Box aan een andere gebruiker te geven. Bovendien kun je zo onjuiste instellingen wissen die verhinderen dat de FRITZ!Box correct werkt.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Fabrieksinstellingen laden

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Back-up".
  3. Klik op het tabblad "Factory Settings".
  4. Klik op de knop "Load Factory Settings".

Probleemoplossing:

Misschien ben je hierin ook geïnteresseerd: