FRITZ!Box 4040 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 4040 Service

FRITZ!Box USB Remote Connection meldt "Debug Assertion Failed!"

Bij de installatie van het programma FRITZ!Box USB Remote Connection wordt de foutmelding "Microsoft Visual C++ Debug Library: Debug Assertion Failed!" weergegeven. De installatie kan niet worden voltooid.

Naam van computer wijzigen in het besturingssysteem

Volgens de definitie van Microsoft mogen computernamen alleen letters (A-Z, a-z), cijfers (0-9) en het koppelteken (-) bevatten. Wijzig daarom de naam van je computer en gebruik geen speciale tekens in de naam:

Windows 10

1. Klik in de taakbalk van Windows op "Start" en vervolgens op "Instellingen" .
  2. Klik in het menu "Instellingen" op "Systeem".
  3. Klik in het menu "Systeem" op "Info" en vervolgens op "Naam van pc wijzigen".
    • Het venster "Naam van pc wijzigen" wordt geopend.
  4. Voer in het venster "Naam van pc wijzigen" een nieuwe naam voor de computer in en klik op "Volgende".

Windows 8

1. Druk op de toetscombinatie Windows-toets + X en klik op "Configuratiescherm" in het contextmenu.
  2. Klik in de sectie "Instellingen voor computernaam, domein en werkgroep" op "Instellingen wijzigen".
    • Het venster "Systeemeigenschappen" wordt geopend.
  3. Klik op het tabblad "Computernaam" op de knop "Wijzigen".
    • Het venster "Computernaam en/of domein wijzigen" wordt geopend.
  4. Voer in het invoerveld "Computernaam" een nieuwe computernaam in.

Windows 7

1. Open het Windows-startmenu.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de vermelding "Computer" en selecteer in het contextmenu "Eigenschappen".
  3. Klik in de sectie "Instellingen voor computernaam, domein en werkgroep" op "Instellingen wijzigen".
    • Het venster "Systeemeigenschappen" wordt geopend.
  4. Klik op het tabblad "Computernaam" op de knop "Wijzigen".
    • Het venster "Computernaam en/of domein wijzigen" wordt geopend.
  5. Voer in het invoerveld "Computernaam" een nieuwe computernaam in.