AVM Program Launcher vraagt steeds om bevestiging telkens wanneer de computer wordt opgestart

Wanneer je een computer opstart met Windows 7, moet je bevestigen dat de AVM Program Launcher mag worden uitgevoerd. Zelfs wanneer je dit bevestigt met "Yes", wordt je dezelfde vraag gesteld wanneer je de computer de volgende keer opstart.

Het gebruikersaccountbeheer geeft het volgende bericht weer:

• "Do you want to allow the following program to make changes to this computer?"

Oorzaak

• De software FRITZ!Box USB Remote Connection is niet goed geïnstalleerd.

Belangrijk: Sommige instellingen die hier worden beschreven, worden alleen weergegeven als de geavanceerde weergave is ingeschakeld in de gebruikersinterface.

1 Software FRITZ!Box USB Remote Connection verwijderen

1. Klik in Windows op "Start" en vervolgens op "Control Panel".
  2. Open het menu "Control Panel", ga naar de vervolgkeuzelijst "View by:" in de rechterbovenhoek en selecteer "Category".
  3. Klik op "Uninstall a program".
  4. Dubbelklik op "AVM FRITZ!Box USB Remote Connection".
    • Het venster "AVM FRITZ!Box USB Remote Connection Maintenance" wordt geopend.
  5. Selecteer de optie "Remove the application from this computer" in het venster "AVM FRITZ!Box USB Remote Connection Maintenance" en klik op "OK".

2 Programma FRITZ!Box USB Remote Connection installeren

1. Log in op de computer als de Windows-gebruiker die FRITZ!Box USB Remote Connection wil gebruiken.

Belangrijk:Als de Windows-gebruiker geen beheerdersrechten heeft, moet je bij het installeren of voor het eerst opstarten van het programma een geldig beheerderswachtwoord invoeren.

2. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  3. Klik in het menu "Home Network" op "USB Devices".
  4. Klik op het tabblad "USB Remote Connection".
  5. Schakel de optie "USB Remote Connection enabled" in.
  6. Klik op de link "USB Remote Connection software".
    • Het venster "USB Remote Connection" wordt geopend.
  7. Als het venster "USB Remote Connection" een knop "Download" heeft:
    1. Klik op "Download" in het venster "USB Remote Connection" en download het bestand "fritzbox-usb-fernanschluss.application".
    2. Dubbelklik op het gedownloade bestand.
  8. Klik op "Install" en volg de instructies op het scherm.
  9. Herhaal de stappen 1 - 8 voor alle andere Windows gebruikers die FRITZ!Box USB Remote Connection willen gebruiken.

Je kunt FRITZ!Box USB Remote Connection configureren en gebruiken.