FRITZ!Fon geeft het bericht "Correct password?" weer

Wanneer je probeert e-mails te ontvangen op je FRITZ!Fon, geeft de telefoon het bericht "Correct password?" weer en je ontvangt je e-mail niet.

Voer de hier beschreven stappen na elkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

1 Instellingen van Google-account aanpassen

In Google wordt in sommige gevallen deze melding weergegeven, zelfs als je de juiste accountgegevens hebt ingevoerd:

Opmerking:ga voor meer informatie naar het Helpcentrum van Google Accounts en zoek "Password incorrect".

• Als je authenticatie in twee stappen hebt ingeschakeld voor je Google-account, genereer je een applicatiespecifiek wachtwoord voor de FRITZ!Box en gebruik je dit om in te loggen,
    • of, als je de traditionele verificatiemethode gebruikt:

2 E-mailaccountgegevens corrigeren

1. Klik op "DECT" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Web Services" of "Internet Services" in het menu "DECT".
  3. Klik op de knop (Bewerken) voor het betreffende e-mailaccount.
  4. Voer in het veld "E-Mail address" je volledige e-mailadres in.
  5. Voer het wachtwoord voor je e-mailaccount in.
  6. Als de FRITZ!Box de gegevens niet automatisch invult, voer je ook de naam van de POP3-server van je provider in.

Voorbeeld:
    Voor 1&1 voer je "pop.1and1.com" in voor de POP3-server.

7. Schakel indien nodig de optie "This server supports a secure connection (SSL)" in.
  8. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

3 Contact opnemen met de provider

• Neem contact op met je e-mailprovider.