HD-zenders worden niet weergegeven in FRITZ!App TV

Hoewel HD-zenders worden gevonden bij het zoeken naar zenders in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box, worden deze niet weergegeven in FRITZ!App TV. De zenderlijst van FRITZ!App TV bevat uitsluitend SD-zenders.

1 HD-zenders wordt momenteel niet ondersteund

Je kunt FRITZ!App TV momenteel niet gebruiken om HD-zenders af te spelen. We onderzoeken of het technisch mogelijk is deze functie te implementeren en zullen dit eventueel in een toekomstige update beschikbaar maken.

Workaround

• Gebruik een andere app voor het afspelen, bijvoorbeeld nPlayer voor iOS of VLC Player voor Android.