Programma-aanbod met FRITZ!App TV afspelen

Als de ontvangst van het programma-aanbod is geconfigureerd, kunnen smartphones en tablets in het thuisnetwerk FRITZ!App TV gebruiken om de IP-stream van de FRITZ!Box af te spelen. FRITZ!App TV laadt automatisch de zenderlijst en biedt extra gemaksfuncties, zoals weergave van de elektronische programmagids (EPG), het aanleggen van een eigen favorietenlijst, en weergave van zenderlogo's.

Voorwaarden / Beperkingen

• Op de smartphone of tablet is iOS 7.0 of nieuwer of Android 4.0 of nieuwer geïnstalleerd.
  • Je kunt FRITZ!App TV momenteel niet gebruiken om HD-zenders af te spelen.

1 FRITZ!App TV installeren

2 FRITZ!App TV bedienen

1. Om een zender af te spelen, type je op de zendernaam of het zenderlogo.
  2. Om van zender te wisselen veeg je naar links of rechts op het beeldscherm, of tik je op de knop aan de linker of rechter beeldschermrand.
  3. Om de weergave te beëindigen en terug te keren naar de zenderlijst, tik je op het afspeelscherm en vervolgens onder iOS op de knop "To Overview" of onder Android op "Back".
  4. Om het tv-beeld te vergroten of te verkleinen, dubbeltik je op het beeldscherm.
  5. Om programmainformatie weer te geven, tik je op het weergavevenster en vervolgens op het pijlsymbool naast de titel van de uitzending aan de onderste beeldschermrand.