Onderbrekingen van de verbinding bij apparatuur van Denon / Marantz

De verbinding tussen de FRITZ!Box en een AV-ontvanger of een netwerkaudiospeler van Denon of Marantz wordt regelmatig onderbroken. Het probleem kan optreden tijdens het luisteren naar internetradiozenders en ook bij het afspelen van video- en geluidsbestanden in het thuisnetwerk en komt voor bij draadloze (WiFi) en LAN-verbindingen. In sommige gevallen kan het apparaat helemaal geen verbinding tot stand brengen met de FRITZ!Box.

Oorzaak

• Fout in FRITZ!OS 6.8x en de firmware van het Denon- of Marantz-apparaat

1 Firmware van Denon- / Marantz-apparaten bijwerken

• Werk de firmware bij van de AV ontvanger of de netwerkaudiospeler. Voor de eerste apparaten, zoals de Denon RCD-N9 CEOL, is er al een update beschikbaar. Voor de andere apparaten zal de komende maanden een update beschikbaar zijn. Denon / Marantz kan je van informatie voorzien over de mogelijke data voor de update.

2 Wachten op komend FRITZ!OS

We werken aan een oplossing en zullen dit probleem zo spoedig mogelijk verhelpen met een FRITZ!OS-update voor de FRITZ!Box. We kunnen nog geen datum voor de update noemen.

Als je de FRITZ!Box bij de kabelprovider huurt, wordt de FRITZ!OS-update niet door AVM, maar door de kabelprovider ter beschikking gesteld en automatisch geïnstalleerd. Je kabelprovider kan je van informatie voorzien over de mogelijke data voor de update.