Onderbrekingen van de verbinding bij apparatuur van Denon / Marantz

De verbinding tussen de FRITZ!Box en een AV-ontvanger of een netwerkaudiospeler van Denon of Marantz wordt regelmatig onderbroken. Het probleem kan optreden tijdens het luisteren naar internetradiozenders en ook bij het afspelen van video- en geluidsbestanden in het thuisnetwerk en komt voor bij draadloze (WiFi) en LAN-verbindingen. In sommige gevallen kan het apparaat helemaal geen verbinding tot stand brengen met de FRITZ!Box.

Oorzaak

• Fout in FRITZ!OS 6.8x en de firmware van het Denon- of Marantz-apparaat

1 Meest recente FRITZ!OS installeren

2 Firmware van Denon- / Marantz-apparaten bijwerken

• Werk de firmware bij van de AV ontvanger of de netwerkaudiospeler. Voor de eerste apparaten, zoals de Denon RCD-N9 CEOL, is er al een update beschikbaar. Voor de andere apparaten zal binnenkort een update beschikbaar zijn. Denon / Marantz kan je van informatie voorzien over de mogelijke data voor de update.