Mediabestanden worden verkeerd gesorteerd

Bij toegang tot de FRITZ!Box Mediaserver sorteren afspeelapparaten of -programma's mediabestanden zoals foto's, video's of muziek niet of ze sorteren deze niet in de verwachte volgorde, bijvoorbeeld alfanumeriek of op tracknummer.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Sorteervolgorde volgens richtlijnen van de FRITZ!Box

1. Controleer of het afspeelapparaat of -programma de bestanden weergeeft zoals gesorteerd door de FRITZ!Box Mediaserver.
  2. Als de sorteervolgorde overeenkomt met de richtlijnen van de FRITZ!Box, is er geen fout opgetreden.

2 Sorteervolgorde volgens richtlijnen van het afspeelapparaat of -programma

Afspeelapparaten of -programma's kunnen een bepaalde sorteervolgorde opleggen aan een mediaserver. Als het afspeelapparaat of -programma een sorteervolgorde oplegt aan de FRITZ!Box Mediaserver, sorteert de FRITZ!Box de bestanden volgens deze richtlijn:

1. Of: Configureer het afspeelapparaat of -programma zodat dit gebruikmaakt van de sorteervolgorde van de FRITZ!Box Mediaserver.
    • Of: Configureer in het afspeelapparaat of -programma de gewenste sorteervolgorde. Informatie over de configuratie krijg je van de fabrikant; raadpleeg bijvoorbeeld de handleiding.