Gedeelde bestanden en printers op een computer zijn niet beschikbaar via internet

1 Workaround

• Gebruik veilige overdrachtsprotocollen of configureer de applicaties voor het gebruik van veilige overdrachtsprotocollen (bijvoorbeeld VPN, HTTPS, SFTP) bij de toegang tot externe computers.

Opmerking:Raadpleeg de betreffende documentatie voor informatie over het gebruik van de applicatie zonder het SMB/CIFS-protocol en de nodige instellingen hiervoor. Je kunt ook contact opnemen met de fabrikant.