FRITZ!VPN meldt "Error 1722 [...]"

De installatie van het programma FRITZ!VPN wordt automatisch afgebroken. Daarbij wordt de volgende foutmelding weergegeven:

"Error 1722. There is a problem with this Windows Installer package. A program run as part of the setup did not finish as expected. Contact your support personnel or package vendor."

Oorzaak

• De Windows-versie van de computer wordt niet ondersteund door de versie van FRITZ!VPN die je wilt installeren.

Juiste versie van programma downloaden en installeren

FRITZ!VPN kan worden gebruikt onder Windows 10 (64 bit) en onder Windows 8.1 / 8 / 7 (64/32 bit) en is beschikbaar in afzonderlijke programmaversies voor de 64 en 32 bitversies van Windows. Installeer de versie die geschikt is voor jouw besturingssysteem:

1. Open in een webbrowser onze VPN-servicepagina.
  2. Download het programma FRITZ!VPN.

Belangrijk:Er zijn verschillende versies van FRITZ!VPN beschikbaar voor Windows 10 (64-bits) en Windows 8.1 / 8 / 7 (64/32 bit). De versie van FRITZ!VPN voor Windows 10 (64 bit) is op dit moment alleen beschikbaar in het Duits en te downloaden op avm.de/vpn.

3. Installeer FRITZ!VPN op de computer die de VPN-verbinding met de FRITZ!Box tot stand moet brengen.