FRITZ!Box 6810 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6810 LTE Service

Ander uitgaand nummer selecteren bij het bellen

Telefoons die zijn verbonden met de FRITZ!Box, gebruiken automatisch een bepaald nummer bij het bellen, afhankelijk van de instelling. Bij het bellen kun je deze instelling echter negeren en een ander nummer selecteren voor de oproep. De nummerinstellingen en kiesregels van de telefoon worden dan opgeschort voor dit gesprek.

1 Toetscombinatie gebruiken om het uitgaande nummer te selecteren

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephone Numbers" in het menu "Telephony".
  3. Controleer welke toetscombinatie wordt vermeld in de kolom "Preselection" voor het telefoonnummer dat je wilt gebruiken om te bellen.
  4. Kies eerst de toetscombinatie en dan pas het nummer dat je wilt bellen.

Voorbeeld:
    Als je het nummer 1234 wilt bellen met het tweede internettelefoonnummer, kies je *122#1234.