FRITZ!Box 6810 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6810 LTE Service

Ander uitgaand telefoonnummer selecteren bij tot stand brengen van oproep

Een telefoon die is verbonden met de FRITZ!Box gebruikt, afhankelijk van de instelling, automatisch een bepaald telefoonnummer bij het tot stand brengen van uitgaande oproepen. Bij het bellen kun je echter van deze instelling afwijken door een ander telefoonnummer te selecteren waarover de oproep tot stand moet worden gebracht. De nummerinstellingen en kiesregels van de telefoon worden dan opgeschort voor dit gesprek.

1 Uitgaand telefoonnummer met toetscommando wijzigen

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephone Numbers".
  3. Controleer welk toetscommando wordt vermeldt in de kolom "Preselection" bij het telefoonnummer dat je wilt gebruiken om te bellen.
  4. Voer het toetscommando in vóór het telefoonnummer dat je wilt bellen.

Voorbeeld:
    Om via het tweede internettelefoonnummer een oproep tot stand te brengen met het telefoonnummer 1234, kies je *122#1234.