FRITZ!Box 6810 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6810 LTE Service

Bericht "Please wait a moment..." blijft weergegeven in de draadloze omgeving

Bij het zoeken naar andere draadloze netwerken in de nabije omgeving via "WLAN" > "Radio Channel" geeft de FRITZ!Box voortdurend het bericht "Please wait a moment..." weer. De huidige toewijzing van kanalen in de draadloze omgeving wordt niet weergegeven.

Oorzaak

• De webbrowser geeft de FRITZ!Box-gebruikersinterface niet correct weer omdat de huidige gegevens van de gebruikersinterface worden vermengd met gegevens van de cache uit een tijd van vóór de update van het FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Cache van je webbrowser legen

• Leeg de cache van je webbrowser:
      • Google Chrome
        1. Klik op de knop (Google Chrome aanpassen en beheren) rechts van de adresbalk van Chrome.
        2. Klik op "More tools" en vervolgens op "Clear browsing data...".
        3. Selecteer "the beginning of time" in het venster "Clear browsing data".
        4. Selecteer "Cookies and other site and plugin data" en "Cached images and files".
        5. Klik op "Clear browsing data".
      • Mozilla Firefox
        1. Klik op de knop (Menu openen) rechtsboven in Firefox.
        2. Klik op "History" en vervolgens op "Clear Recent History".
        3. Selecteer "Everything" en klik op "Clear Now".
      • Microsoft Edge
        1. Klik op de knop (Meer acties) rechtsboven in Edge en klik vervolgens op "Settings".
        2. Klik op "Choose what to clear" onder "Clear browsing data".
        3. Schakel de optie "Cached data and files" in en klik op "Clear".
      • Microsoft Internet Explorer
        1. Klik op de knop (Extra) rechtsboven in Internet Explorer.
        2. Klik op "Internet Options" en vervolgens op "General".
        3. Klik op de knop "Delete".
        4. Schakel de optie "Temporary Internet files" in en klik op "Delete".
      • Apple Safari
        1. Klik in de menubalk van Safari op "Safari" en klik vervolgens op "Preferences".
        2. Klik op "Advanced" in de instellingen en schakel de optie "Show 'Develop' menu in menu bar" in.
        3. Klik in de menubalk op "Develop" en klik vervolgens op "Empty Caches".
        4. Klik op "Safari" in de menubalk en klik vervolgens op "Reset Safari".
        5. Klik in het volgende venster op de knop "Reset".