FRITZ!Box 6810 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6810 LTE Service

Antwoordapparaat schakelt zichzelf aan of uit

Het in de FRITZ!Box geïntegreerde antwoordapparaat schakelt zichzelf aan of uit.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Tijdbeheer uitschakelen

Je hebt tijdbeheer gebruikt om te definiëren of en wanneer het FRITZ!Box-antwoordapparaat automatisch moet worden in- en uitgeschakeld. Deze instellingen worden toegepast, ongeacht of je het antwoordapparaat voordien handmatig hebt in- of uitgeschakeld. Daarom moet je het tijdbeheer uitschakelen voor het antwoordapparaat:

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Answering Machine" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de tab voor het betreffende antwoordapparaat.
  4. Klik op de knop "Settings".
  5. Klik op "Additional Settings".
  6. Schakel de optie "Time control enabled" uit.
  7. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.