FRITZ!Box 6810 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6810 LTE Service

Foutmelding "Login failed [...]" wanneer alleen een wachtwoord is vereist voor toegang tot FRITZ!Box

Je krijgt geen toegang tot de FRITZ!Box wanneer je het wachtwoord invoert.
Een van de volgende foutmeldingen wordt weergegeven:

• "Login failed. The login data are incorrect or do not have authorization for this area."
  • "Login failed. Did you make a typing error, or do you not have the right to access this area?"

Oorzaak

• De gebruikersnaam en/of het wachtwoord is onjuist, of de gebruiker heeft geen toegangsrechten voor dat specifieke gebied van de FRITZ!Box.

1 Nieuw wachtwoord instellen voor FRITZ!NAS

Je hebt alleen toegang tot FRITZ!NAS als je het wachtwoord voor de overeenkomstige FRITZ!Box-gebruiker ("ftpuser" of "ftpuser-internet") invoert. Toegang is niet mogelijk als je het wachtwoord voor de FRITZ!Box-gebruikersinterface invoert.
De volgende stappen zijn dus alleen vereist als de toegang tot FRITZ!NAS wordt geweigerd:

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "FRITZ!Box Password" in het menu "System".
  3. Klik op de tab "FRITZ!Box Users".
  4. Als je toegang tot FRITZ!NAS wilt vanuit het thuisnetwerk of via een VPN-verbinding, klik je op de knop (Bewerken) voor de gebruiker "ftpuser".
    • of,
    • als je toegang tot FRITZ!NAS wilt vanaf internet, klik je op de knop (Bewerken) voor de gebruiker "ftpuser-internet".
  5. Ga naar de sectie "Users" en voer in het veld "Password" een wachtwoord naar keuze in.
  6. Klik op "OK".

2 Wachtwoord vergeten

De volgende stappen zijn alleen vereist als je helemaal geen toegang meer hebt tot de FRITZ!Box-gebruikersinterface en de instellingen niet kunt wijzigen omdat je je gebruikersnaam en wachtwoord bent vergeten: