FRITZ!Box 6810 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6810 LTE Service

Aantal telefoon- en DECT-apparaten dat kan worden gebruikt met de FRITZ!Box

Met de FRITZ!Box kun je verschillende telefoonapparaten gebruiken. Hoeveel apparaten je kunt gebruiken hangt af van het type aansluiting.

1 DECT-apparaten

Bij de FRITZ!Box kun je de volgende DECT-apparaten tegelijkertijd aanmelden:

2 IP-telefoons

Je kunt maximaal tien IP-telefoons (bijvoorbeeld FRITZ!App Fon) bij de FRITZ!Box aanmelden.

Je kunt maximaal tien IP-telefoons (bijvoorbeeld FRITZ!App Fon) bij de FRITZ!Box aanmelden.

3 Geïntegreerd antwoordapparaat en faxfunctie

Je kunt je FRITZ!Box gebruiken als fax- en antwoordapparaat, zonder dat je extra apparaten hoeft aan te sluiten. De FRITZ!Box kan worden gebruikt om faxberichten te verzenden en ontvangen en je kunt tot vijf verschillende antwoordapparaten configureren.

Dit vind je misschien ook interessant: