FRITZ!Box 6810 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6810 LTE Service

Geavanceerde weergave van de gebruikersinterface inschakelen

In de gebruikersinterface van de FRITZ!Box worden niet alle instellingen weergegeven in de standaard weergave. In de geavanceerde weergave worden extra instellingen weergegeven voor de gevorderde gebruiker.

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  2. Klik op "View: Standard" in de onderste sectie van de gebruikersinterface.
    • Afb.: Geavanceerde weergave inschakelen

• De geavanceerde weergave is ingeschakeld als wordt weergegeven.