FRITZ!Box 6810 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6810 LTE Service

Onbekend wachtwoord vereist voor FRITZ!VPN Connection voordat je verbinding kunt maken

De FRITZ!VPN-software vraagt om een wachtwoord voordat je een VPN-verbinding maakt, maar je hebt geen wachtwoord ingesteld.

Oorzaak

• De wachtwoordaanvraag in FRITZ!VPN is niet goed geconfigureerd.

Opmerking:Wanneer je FRITZ!VPN voor het eerst start, verschijnt een venster waar je een wachtwoord kunt instellen. Als je de optie "Do not display this message again" in dit venster hebt ingeschakeld en vervolgens het venster sluit met "Cancel" of "Close window" zonder een wachtwoord in te voeren, dan verschijnt de wachtwoordaanvraag elke keer wanneer je verbinding probeert te maken.

1 De wachtwoordaanvraag in FRITZ!VPN uitschakelen

1. Klik op de knop "Settings" in FRITZ!VPN.
  2. Klik op de tab "Password".
  3. Schakel de optie "Request password on connecting" uit.