FRITZ!Box 6810 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6810 LTE Service

Lampje "Info" knippert

Het lampje "Info" op je FRITZ!Box knippert bij diverse gebeurtenissen:

• FRITZ!OS wordt bijgewerkt
  • een gebeurtenis die je hebt geselecteerd onder "System > Buttons and LEDs"
  • er is hardware of software

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box.

1 Probleem heeft zich voorgedaan na een update van FRITZ!OS

Voer de volgende stappen uit als de fout is ontstaan na een update:

2 FRITZ!Box-instellingen controleren

In de FRITZ!Box-gebruikersinterface kun je configureren dat het lampje "Info" gaat knipperen bij een bepaalde gebeurtenis. Controleer welke gebeurtenis is geselecteerd en stop het knipperen:

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Buttons and LEDs" in het menu "System".
  3. Controleer welke gebeurtenis is gedefinieerd voor het lampje "Info":
    • "Call during absence - LED flashes":
      • Druk op de oproeptoets (hoorn opnemen) op een telefoon die is verbonden met de FRITZ!Box.
    • "New answering machine message - LED flashes":
      • Beluister alle nieuwe berichten.

Belangrijk:Als je "New answering machine message or call during absence - LED flashes" selecteert, zijn er meerdere gebeurtenissen waardoor het lampje kan gaan knipperen. Mogelijk moet je de hier beschreven stappen uitvoeren voor beide gebeurtenissen om het knipperen te stoppen.