FRITZ!Box 6820 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6820 LTE Service

Tijdschakelaar voor het draadloze netwerk van de FRITZ!Box configureren

Met behulp van de tijdschakelaar kun je het draadloze netwerk (WiFi) van de FRITZ!Box op vastgestelde tijden automatisch in- en uitschakelen. Zo kun je bijvoorbeeld 's nachts het draadloze netwerk uitschakelen en daardoor het energieverbruik van de FRITZ!Box verminderen.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Tijdschakelaar draadloos netwerk configureren

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Wireless ("WLAN")" op "Schedule".
  3. Schakel de optie "Use schedule for wireless radio network" in en bepaal wanneer het draadloze netwerk moet worden uitgeschakeld.

Opmerking:Meer informatie over de opties voor de instellingen vind je in de oline-help van de FRITZ!Box, die je via het symbool "Help" kunt oproepen.

4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

Nu is de tijdschakelaar voor het draadloze netwerk ingeschakeld.

Opmerking:Je kunt het draadloze netwerk onafhankelijk van de tijdschakelaar op elk gewenst moment weer inschakelen door kort op de "WLAN"-knop te drukken.