FRITZ!Box 6820 LTE Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 6820 LTE Service

Extra bevestiging om bepaalde functies uit te voeren

De extra bevestiging is bij de eerste wijziging of uitvoering van een gevoelige functie eenmalig vereist. De bevestiging is dan een uur lang geldig, zodat je verdere wijzigingen binnen deze tijd niet opnieuw hoeft te bevestigen. Zodra je opnieuw inlogt in de gebruikersinterface, of een gevoelige functie uitvoert in een nieuw venster van je webbrowser, is een nieuwe bevestiging nodig.

In het thuisnetwerk kun je het uitvoeren bevestigen met een knop op de FRITZ!Box . Bij toegang vanaf internet kun je een bevestigingscode uit de Google Authenticator App invoeren.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Uitvoeren in het thuisnetwerk bevestigen

1. Druk kort op een willekeurige knop van de FRITZ!Box wanneer je hiernaar wordt gevraagd in de gebruikersinterface. Ter bevestiging knipperen de leds van de FRITZ!Box één keer.
  2. Klik dan in de gebruikersinterface in het venster "Procedure confirmed" op "OK" om de procedure af te sluiten.

2 Uitvoeren bij toegang vanaf internet bevestigen

Als je onder "System > FRITZ!Box-Users > Login to the Home Network" het bevestigen via de Google Authenticator App hebt ingeschakeld en de app hebt geconfigureerd voor deze gebruiker, kun je bij toegang vanaf internet de bevestigingscode uit de Google Authenticator App invoeren:

1. Voer in het meldingsvenster van de FRITZ!Box de bevestigingscode uit de Google Authenticator App in, zodra je hiernaar wordt gevraagd in de gebruikersinterface. De code wordt voor de gebruiker weergegeven in de app.
  2. Klik dan in de gebruikersinterface in het venster "Procedure confirmed" op "OK" om de procedure af te sluiten.